Alamtechnika Zrt.

A cégcsoport bemutatása

Az Alarmtechnika cégcsoport azzal a célkitűzéssel alakult, hogy az új elektronikai fejlesztésekkel és a legmodernebb technológiák megvalósításával a biztonságtechnika min- den területén kielégítse a fogyasztói igényeket. Bizton- ságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek tervezését, eszközök forgalmazását, telepítését és távfelügyeletet, élőerős őrzést, rendezvénybiztosítást vállalunk.
A folyamatos fejlődésnek köszönhetően a megnövekedett igények és feladatok ellátására a gyors és minőségi kiszolgálás érdekében tevékenységeinket átszerveztük három társaságra.
A tervezői és telepítői ágazatunk az Alarm Elektronika Kft-t., a Telmon Kft. 24 órás távfelügyeletet lát el. Az Alarm- technika Zrt. a biztonságtechnikai eszközök kis- és nagy- kereskedelmére szakosodott.

 

A cégcsoport szolgáltatásai
- Kiskereskedelem, vagyonvédelmi szaküzlet működtetése
- Biztonságtechnikai berendezések külkereskedelme (export-import)
- Országos nagykereskedelmi, viszonteladói hálózat üzemeltetése
- Komplex gyengeáramú hálózatok tervezése, engedélyeztetése, telepítése:
      Klasszikus behatolás jelző-, beléptető-, gázveszély- és tűz jelző-, informatikai
      és hangosítástechnikai-, kaputelefon-, videokamerás megfigyelő-, épület felü-
      gyeleti és városi monitoring rendszerek, klímák és szellőzőrendszerek, kapu-
      nyitó szerkezetek automatizálása.
- Meglévő biztonsági rendszerek, eszközök karbantartása és szervize
- Lakások, családi házak, nyaralók, üzletek, irodák, telephelyek, raktárak, műszaki berendezések 24 órás állapotfigyelése,   távfelügyelete
- Szakmai tanácsadás telepítők, tervezők, építészek, lakossági megrendelőink részére

 

 

Célkitűzésünk
Tudjuk, hogy az elért eredmények megtartása biztosítja cégünk stabilitását. Célunk, hogy a vállalkozás biztonságtechnika területén elért vezető szerepét, melyet „A megvalósult biztonság” szlogen testesített meg, továbbra is megtartsuk.

Az ALARMTECHNIKA ZRT szolgáltatásai
Az Alarmtechnika Zrt. a minőségi biztonságtechnikai termékek és rendszerek hivatalos márkaképviseleti tevékenységét látja el : DSC, Commax, Atsumi, Bentel, Kantech, Pelco.

Vagyonvédelmi szaküzlet és ügyfélszolgálat várja a viszonteladókat, telepítőket és a lakossági megrendelőket. Cégünk látja el a kelet-európai országok külkereskedelmét is.

Raktárkészletünkből fennakadás nélkül ki tudjuk szolgálni vevőinket. Vagyonvédelmi szaküzletünkben személyesen szolgáljuk ki ügyfeleinket a szükséges eszközökkel. Szaküzletünkben az általunk forgalmazott eszközöket működés közben is be tudjuk mutatni.
A nagy tételben és rendszeresen vásárló ügyfeleink részére a megrendelt eszközöket kiszállítjuk.

Az ügyfélszolgálat feladatai közé tartozik a kistelepítők szakmai továbbképzése. Tárgyalótermünkben vagy a rendszeresen vásárló, telepítői tevékenységet folytató partnereink részére helyszíni termékbemutatókat szervezünk, és folyamatosan tájékoztatjuk őket a legújabb eszközökről és azok programozási sajátosságairól.


Minőségbiztosítás
Tekintettel a megnövekedett elvárásokra a magyar biztonságtechnikai cégeket tekintve elsők között a profilunknak megfelelő legmegfelelőbb minőségirányítási rendszert vezettük be, az ISO 9001:2000 rendszert, melyet 1997 óta alkalmazunk. Ennek eleget téve igyekszünk vásárlóinkat kiszolgálni.

 

 

ALARMTECHNIKA ZRT
3529 Miskolc, Bocskai u. 11.
Központi telefonszám: +36-46-411-745
Központi fax: +36-46-359-847